Ooit waren we een “gewoon” asiel (nou ja, “gewoon” was het niet echt… we hadden allerlei diersoorten, sliepen nooit een dier in omdat we er teveel hadden, hanteerden heel lage adoptieprijzen en waren nogal streng op adoptie met vooraf en achteraf controles)

Toen een ex-adoptant van één van onze honden, Kito, een droom van een Amstaff die ze hadden moeten afgeven omdat hij ziek was, ons om hulp vroeg voor de geitjes omdat hij zijn zaak had verkocht en de wereld ging rondreizen met zijn vrouwke en hun kleine Jack Russell..besloten we na overleg het zevenkoppig gezin bij ons te laten wonen tot hun dood. Er werd een deel weide geïnstalleerd, een mooi hok gebouwd, speeltuig geplaatst..en daar waren ze… het voltallig team, met als leider en matriarch, de melkgeit DIVA. De anderen volgen haar bij alles wat ze beslist en doet, ook al is dat soms niet echt het intelligentste 😀

Het is een familie Houdini’s, ze vernielen alles om toch maar uit hun weide te raken en kostten ons al veel grijze haren, bloed, zweet en tranen..Maar ze zijn Zooooooooo lief, zo geweldig, zo gek..

Mogen wij jullie voorstellen, van links naar rechts: Daddy, Diva, Baby, Nala, Cookie, Storm en Brownie ❤

Zij zoeken met zijn allen een paar peters of meters. Wil jij dat worden? Dat kan! Je kan hen uiteraard bezoeken, komen snoepjes geven, voederen of gewoon bij hen wat zitten… Aangezien het moeilijk is voor elk van hen apart een pagina te maken en peters/meters te zoeken, word je in één klap dan ook meter of peter van de hele familie 🙂 Leuk toch? Voor minimum euro per maand (niet eens een 10e van wat ze ons kosten) word jij hun peter of meter!

Peter(s)/meter(s) : Lie Frooninckx