Onze opvang krijgt geen subsidies noch steun. Wij zijn dus volledig afhankelijk van de giften van dierenliefhebbers. Momenteel kunnen wij nog geen fiscale attesten afleveren maar u kan ons wel vanuit uw groot dierenhart helpen. Onze vaste bewoners kosten veel, niet alleen krijgen zijn aan elks noden aangepaste voeding, maar ook supplementen, vaccins, ontworming. Dit alles kost handenvol geld. Wij danken u dus voor elke euro die u met liefde doneert!

Ons rekeningnummer voor donaties : BE46 3631 7445 4136 (ING) of BE66 7370 5341 7943 (KBC)

❄️ Eindejaarsactie Kings’ Legacy ❄️
Help jij onze paarden de winter door met propere en droge voetjes? Hebt u ook een ❤ voor paarden en al zeker voor hen die oud, blind of gewoon niet langer “nuttig” zijn? Dan kan u helpen!
Wij willen MudControl platen aankopen om bepaalde delen van de weides modder- en watervrij te houden. Dit is niet goedkoop en wij krijgen geen hulp en de paardjes spijtig genoeg ook geen uitkering of pensioen 🙁
🙏🏻 Steun door 1 of meerdere platen te schenken of doneer een bedrag naar keuze
💰 1 plaat kost 7,9 euro incl btw
Per 10 gedoneerde platen krijgt u een uniek nummer toegewezen waarmee u kans maakt op:
🥳1 jaar lang meter- of peterschap van één van de paardjes🥳
🥳 een fotoshoot met één van onze paardjes waarbij u dan 5 door u geselecteerde foto’s krijgt digitaal🥳
🥳 een les van één uur Gymnasium/Werken aan de hand met
https://www.facebook.com/equipure/
🥳
Er zijn dus DRIE heel mooie prijzen te winnen!
U kan meedoen via overboeking op rekening nummer BE66 7370 5341 7943 (KBC van Kings’ Legacy vzw) van het bedrag van de door u gesponsorde platen. Stuur ons AUB ook een berichtje op de facebookpagina of per mail (bestuur(at)kings-legacy.be)  zodat wij uw naam kennen en u het loterijnummer kunnen doorgeven indien u minstens 10 platen sponsort!
ACTIE LOOPT TOT 31/01/2021!!